Idag fick vi äntligen det första exemplaret av vår bok Waldorfpedagogik i handen! En härlig känsla! Här nedan ser du lite smakprov i all hast…..Tyvärr finns den inte riktigt ännu i handeln, men vi hoppas att den listas inom de kommande dagarna.

Du kan dock med fördel beställa den direkt hos oss! Vi kan inte sätta priset ännu men den kommer inte kosta mer hos oss än vad den gör hos nätbokhandlarna. Dessutom kan du få den signerad om du beställer den direkt på Waldorfbloggen!

Förskolor, skolor, föräldragrupper mm kan även erhålla mängdrabatt vid större beställningar, kontakta oss för mer information.

För att göra en beställning, mejla till: orjan.liebendoerfer@gmail.com

Så här lyder baksidestexten:

Waldorfpedagogiken växer och används i flera tusen skolor och förskolor runt om i världen. Boken syftar till att visa var waldorfpedagogiken står idag i ljuset av dess snart hundraåriga historia. Är pedagogiken fortfarande aktuell och unik och vart är den på väg? Kan den inspirera lärare, föräldrar och elever även på 2000-talet?

Boken ger en bred och mångfacetterad översikt av waldorfpedagogiken från förskola till gymnasium. I ett särskilt kapitel redogör författarna för motiv ur den 12-åriga kursplanen, i andra delar beskrivs hur waldorfpedagogiken utformas inom förskolan, special- och fritidspedagogiken samt vad som kännetecknar dess metodik, didaktik och människosyn. Boken relaterar til gällande styrdokument och redogör för aktuell forskning. Ett rikt bildmaterial med elevarbeten ger exempel på den konstnärligt präglade undervisningen i såväl teoretiska som praktiska ämnen.

 

Categories: Allmänt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *