För första gången är alla waldorfvänner inbjudna till samma konferens, Waldorf 2.0 i Ytterjärna den 26-27 april.

Vi är två föräldrar som länge har längtat efter att få träffa andra waldorfföräldrar, förskolerepresentanter, fritidspedagoger, skolledare, lärare och andra waldorfintresserade. Vi har längtat efter att samtala om större frågor än läxor, klasskassor och annat som kommer upp på vanliga föräldramöten. Vi tror på kraften i att vi möts! Och vi tror på waldorfpedagogiken på 2000-talet!
Kortfattat är planen för konferensen att vi på fredagen börjar med lite självkritik, sedan blir det musik, fest och vi lär känna varandra. Dagen efter dyker vi djupt i pedagogikens källor och när vi kommer upp till ytan igen kan vi prata om framtiden. Vi tror att konferensen kommer att leda oss vidare.  Vi ser detta som startskottet på en lång process som vi känner behövs inom waldorfvärlden.
Anmäl dig nu. Se konferensens program och anmälningsformulär på www.waldorf2.se
Vi ses där!
Helena E. Källgren, waldorfförälder sedan 10 år (Waldorfförskolan Solgläntan i Sundbyberg och Ellen Key-skolan i Spånga.)
Och Annika Malmsten, waldorfförälder sedan 20 år (Waldorfförskolan Solgläntan i Sundbyberg, Ellen Key-skolan i Spånga och Kristofferskolan i Bromma. )
Båda är med i projektgruppen för konferensen Waldorf 2.0
Categories: Allmänt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *